IE 11 melding -> mag weg

Gardena Accu Grasschaar Comfortcut Met Buxusmes

< Ga terugMerk GardenaEAN 4078500042574
GARDENA ACCU GRASSCHAAR COMFORTCUT MET BUXUSMES
GARDENA ACCU GRASSCHAAR COMFORTCUT MET BUXUSMES
GARDENA ACCU GRASSCHAAR COMFORTCUT MET BUXUSMES
GARDENA ACCU GRASSCHAAR COMFORTCUT MET BUXUSMES
GARDENA ACCU GRASSCHAAR COMFORTCUT MET BUXUSMES
GARDENA ACCU GRASSCHAAR COMFORTCUT MET BUXUSMES
Vanaf .00 st
€119,95

Complete set voor het nauwkeurig snijden van graskanten en snoeien van buxussen en struiken

Met de GARDENA Accu Grasschaar ComfortCut met Buxusmes kunnen gazonranden gemakkelijk en nauwkeurig worden afgesneden. De accuschaar kan voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt, omdat hij is uitgerust met een gras- en buxusmes en een struikmes. Hij ligt perfect in de hand dankzij de ergonomische handgreep. Het handvat kan ook worden gebogen en dus worden aangepast aan de natuurlijke positie van de hand. De kwaliteitsmessen behalen perfecte knipresultaten en kunnen met één druk op de knop worden losgemaakt en vervangen zonder gereedschap. Met geïntegreerde, gemakkelijk te onderhouden lithium-ionaccu. De accu kan op elk moment snel worden opgeladen zonder geheugeneffect. Compleet met mesbescherming en oplader. De schaar kan achteraf worden uitgerust met een telescopisch handvat voor het gemakkelijk snijden van graskanten (niet inbegrepen)

  • Eenvoudig praktisch in gebruik: De handige gras- en struikschaar met accu is optimaal geschikt voor het nauwkeurig maaien van gazonranden, evenals voor vormsnoeiwerk aan buksbomen en het handig trimmen van struiken
  • Krachtige accutechnologie: De geïntegreerde lithium-ionaccu is krachtig, onderhoudsarm en flexibel oplaadbaar.
  • Optimaal gebruiksgemak: Dankzij de ergonomische handgreep ligt de gras- en struikschaar perfect in de hand. De handgreep kan worden gebogen voor aanpassing aan de natuurlijke positie van de hand.
  • Snel verwisselen van het mes zonder gereedschap: De grasschaar kan worden omgevormd tot een struikschaar door gewoon het mes te verwisselen – handig, snel en zonder gereedschap.
  • Duurzaam: De verwisselbare kwaliteitsmessen zijn precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating.
  • Gazonranden maaien – zonder te bukken: De telescoopsteel vergemakkelijkt het maaien in een rechtopstaande houding (niet inbegrepen)
€ 119,9459
In voorraad

Aantal:

€ 119,95(99,13 excl. btw)

Toevoegen aan winkelmandje


Product eigenschappen

type accuLi-ion
amperage (in Ah)3.00
breedte mes (in mm)80
gebruiksduur (in min)80
oplaadtijd (in min)210
voltage (in V)3.60