IE 11 melding -> mag weg

Handdoekhouder Inox Bambusa

< Ga terugMerk WenkoEAN 4008838348659
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
HANDDOEKHOUDER INOX BAMBUSA
Vanaf .00 st
€65,95
  • Duurzame badkamerinrichting: bamboe scoort met hoge opbrengsten en een lage impact op het milieu. De houtachtige voet van de badkameraccessoires maakt veel en vormt een echt alternatief voor plastic, hout en Co. Een glasplaat boven de voet zorgt voor een veilige stand.
  • Veelzijdig badkameraccessoire: de handdoekhouder van mat gelakt staal in zwart kan zowel in de badkamer als op het gastentoilet flexibel worden geplaatst. De praktische constructie wordt ondersteund door een zware glasplaat die in combinatie met hoogwaardig bamboe zorgt voor een trendy loftkarakter. Zo hebben u en uw gasten gastendoekjes en badhanddoeken binnen handbereik. Het hoogwaardige accessoire past ook praktisch in smalle nissen.
  • Combinatiemogelijkheden: elk element van de WENKO badkamerserie kan met elkaar worden gecombineerd. De bijbehorende zeepdispenser van bamboe en de bijbehorende tandenborstelhouder en een Bambusa toiletset zijn daarom essentieel voor een duurzaam badkamerontwerp! De Bambusa-themawereld bevat ook extra handdoekhouders, badkamerplanken, vervangende toiletpapierrolhouders, een badkamermand en een badkuipbrug.
  • Natuurlijk design: de houder voor handdoeken is een echte eyecatcher en past perfect in je badkamerinterieur. De combinatie van zwart staal en naturalistisch bamboe zet accenten, zorgt voor contrasten en geeft je badkamer meteen net dat beetje extra!
  • Leveringsomvang: Handdoekhouder Bambusa van mat gelakt staal in zwart gecombineerd met bamboe voet, voetstuk voorzien van stevige glasplaat, (B x H x D): 46 x 80 x 20 cm
€ 65,95
In voorraad

Aantal:

€ 65,95(54,50 excl. btw)

Toevoegen aan winkelmandje


Product eigenschappen

materiaalInox
afmetingen (in cm)46x80x20
kleurZwart