IE 11 melding -> mag weg

Karcher Hogedrukreiniger Hd 5/12 Cx Plus

< Ga terugMerk KarcherEAN 4054278163956
KARCHER HOGEDRUKREINIGER HD 5/12 CX PLUS
Vanaf .00 st
€954,95

Mobiel en veelzijdig : de HD 5/12 CX koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvak voor toebehoren, messing cilinderkop en automatische drukontlasting.

Voordelen:

  • Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
  • Draagbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit
  • De automatische drukontlasting beschermt de componenten en verlengt de levensduur. Hoogwaardige messing cilinderkop. Groot, gemakkelijk bereikbaar waterfijnfilter om de pomp tegen vuildeeltjes in het water te beschermen.
  • Opbergvak voor toebehoren: Schroefkoppeling (M 18 × 1,5) voor het opbergen van een oppervlaktereiniger op het apparaat. Praktische opbergvakken voor de drievoudige en de roterende sproeier. Geïntegreerde slanghaspel met 15 m hogedrukslang.Voor een grote actieradius en in een handomdraai opbergen (CX-varianten).

De compacte, lichte en veelzijdige HD 5/12 CX Plus koudwaterhogedrukreiniger biedt een uitstekende mobiliteit en is geschikt voor zowel verticale als horizontale bediening. De machine is uitgerust met een uitgekiende opbergruimte voor accessoires en de messing cilinderkop en de automatische drukontlasting zorgen voor een lange levensduur. In het uitrustingspakket zijn ook het nieuw ontwikkelde EASY!Force hogedrukpistool en de EASY!Lock snelsluitingen opgenomen. Terwijl het EASY!Force hogedrukpistool gebruik maakt van de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht tot nul te reduceren, maken de EASY!Lock snelsluitingen de bediening vijf keer sneller dan bij conventionele schroefverbindingen, zonder verlies van stevigheid of lange levensduur. Moeiteloze bediening en tijdbesparende op- en afbouw zijn daarom standaard en representatief voor het succesvolle totaalconcept van de machine.

€ 954,95
Bij te bestellen (stockbreuk)

Aantal:

€ 954,95(789,21 excl. btw)

Toevoegen aan winkelmandje



Product eigenschappen

Gewicht verpakking (kg)29,00 kg
Lengte verpakking (m)0,40 m
Breedte verpakking (m)0,38 m
Hoogte verpakking (m)0,95 m