IE 11 melding -> mag weg

Ledlenser P3 Zaklamp

< Ga terugMerk LedlenserEAN 4058205009423
LEDLENSER P3 ZAKLAMP
LEDLENSER P3 ZAKLAMP
LEDLENSER P3 ZAKLAMP
LEDLENSER P3 ZAKLAMP
LEDLENSER P3 ZAKLAMP
LEDLENSER P3 ZAKLAMP
Vanaf .00 st
€19,85

De Ledlenser P3 zaklamp.
Compact en met ring voor aan de sleutelbos.

De Ledlenser P3 zaklamp is de grote broer van de P2. Met zijn iets grotere lampkop met diameter van 19 mm biedt hij een groter lichtbereik. Ook de P3 is uitgerust met het gepatenteerde Advanced Focus Systeem, om de lichtstraal te focusseren en te defocusseren. De meegeleverde AAA-batterij zorgt voor 6 uur aan licht. Als je rekening houdt met zijn compacte formaat en lichte gewicht, is een output van 25 lm best straf voor dit kleine sleutelhangerlampje.

ADVANCED FOCUS SYSTEM: Dankzij onze reflector-lens, zijn zo goed als alle Ledlenser lampen uitgerust met het gepatenteerde Advanced Focus Systeem: een systeem om de lichtstraal te focusseren (gebundelde lichtstraal voor veraf) en te defocusseren (brede lichtstraal voor dichtbij).

RAPID FOCUS: Ledlenser lampen focusseer je niet door aan de lampkop te draaien, wel door de lampkop naar voor of achter te bewegen. Snel, makkelijk en kan zelfs met 1 hand. Bovendien ook handig met handschoenen aan.

TOT 7 JAAR GARANTIE: Bij Ledlenser bieden we je standaard 5 jaar garantie, die je zelf kan verlengen tot 7 jaar na online registratie.

  • 25 lm / 60 m / 6 u
  • Batterijen: 1x AAA
  • 1x AAA-batterij, nylon tasje, polstouwtje, sleutelhangerring, pocket clip.
€ 19,85
Bij te bestellen (stockbreuk)

Aantal:

€ 19,85(16,40 excl. btw)

Toevoegen aan winkelmandje


Product eigenschappen

gewicht (in gr)35
IP klasseIP-X4
licht capaciteit (in lumen)25
type lampHigh Power LED
Type batterijen1x AAA

U zoekt misschien ook: